Klaas van Heuven

Klaas van Heuven

Branche
General Management

Dienstverband
adviseur (interim)

Beschikbare uren
40

Functies
Waarnemend Ondernemer / Zaakwaarnemer
Door de brede ervaring als ondernemer en econoom worden zaakwaarnemingen vanuit verschillende gezichtspunten bewaakt en worden, desgewenst, voor de onderneming en/of eigenaren passende lange termijn oplossingen aangedragen. Zo nodig worden overdrachts- of verkooptrajecten door hem met een heldere doelstelling en transparante acties voorbereid, begeleid en/of uitgevoerd.

Specialisme
Ondernemer pur sang.
Na studie bedrijfseconomie (drs 1970) altijd als ondernemer of als algemeen directeur gewerkt in mkb-bedrijven en voor multi-nationals.
Daarnaast actief geweest als management consultant. Gedurende de laatste tien jaar heeft hij van Kiekens te Almelo van een voormalige concerndochter een zelfstandige onderneming gemaakt.
Hij is een generalist met specifieke vaardigheden in financiering, informatievoorziening en hrm (“Couleur Provincial Award 2006” voor beste Multi-cultureel pesoneelsbeleid in Overijssel).
Hij is door zijn leeftijd, ervaring en improvisatietalent in staat ondernemingen die met plotselinge uitval van de ondernemer worden geconfronteerd tijdelijk te besturen en oplossingen aan te dragen voor de toekomst.

Talenten
Extravert
Hulpvaardig
Sociaal vaardig
Onafhankelijk denker
Stressbestendig
Creatief
Ondernemend

Competenties
Analytisch vermogen
Creatief denkend
Flexibel
Financieel ervaren
Ondernemend
Visie ontwikkelen
Onderhandelen
Sensitief reageren
Doelgericht
Luisteren

Linked In profiel
Klaas van Heuven op LinkedIn