Erik Harmsen

Erik Harmsen

Branche
Interim manager & adviseur

Dienstverband
Interim, Projectmatig, Consultancy

Beschikbare uren
In overleg, van een dag of dagdeel per maand tot maximaal 28 uur per week

Functies
Al ruim vijfendertig jaar werkzaam bij verschillende overheden of dienstverlenende bedrijven tbv overheden.. Bij deze werkzaamheden heb ik in verschillende functies een bijdrage mogen leveren aan verschillende diensten. Van teamleider tot parkeermanager. Recentelijk heb ik namens een aantal grote steden als kwartiermaker gewerkt voor het Servicehuis Parkeren.

Juist het werken met dienstverlenende ICT concepten en de vraag hoe kan het de klant/burger zo gemakkelijk of gebruiksvriendelijk mogelijk worden gemaakt is voor mij een belangrijk onderdeel en motivatie in mijn werk.

Door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan beschik ik over de benodigde kennis en ervaring om de problemen in het werkveld te overzien, te herkennen en mee te denken aan en over oplossingen.

Specialisme
Ik ben een pragmatisch ingestelde enthousiaste professional, een inspirator met organiserende, commerciƫle, coachende en sociale vaardigheden. Met oog voor het politieke en maatschappelijke draagvlak. Ik richt mij graag op inhoud en proces.
Ik heb ruime ervaring in het werken met ketenpartners. En in het werken met projecten op het snijvlak van Business development en innovatie.
Ik kan snel schakelen.Organiseren, plannen en netwerken zit me in het bloed. Prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen is in mijn ogen een must.
Samenwerken met verschillende disciplines om het beste resultaat te krijgen is belangrijk.
Het coachen/begeleiden en enthousiasmeren van mensen is voor mij de mens centraal stellen

Talenten
Commercieel, Mensgericht, Samenwerken, Organiseren, Enthousiasmerend.

Competenties
Analytisch, Creatief, Strategisch, Prestatiegericht, Klantgericht

Linked In profiel
Erik Harmsen op LinkedIn